Forum PZHGP
FAQ FAQ Szukaj Szukaj Użytkownicy Użytkownicy Profil Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Rejestracja Zaloguj Zaloguj
Obecny czas to Pią Kwi 19, 2019 2:27 Zobacz posty bez odpowiedzi
awaryjne zasilanie viziona
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat
Autor Wiadomość
groszki75-73




Dołączył: 21 Maj 2015
Posty: 286
WysłanyWysłany: Sro Kwi 13, 2016 10:46
PostTemat postu : awaryjne zasilanie viziona
Odpowiedz z cytatem

Witam mam pytanie dotyczące awaryjnego zasilania zegara vizion,czy akumulator mam mieć cały czas podłączony do zegara czy w razie zaniku prądu z sieci dopiero go podłączam bo jakoś nie mogę doczytać pozdrawiam.
Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość Powrót do góry
mario1111




Dołączył: 24 Sty 2015
Posty: 1480
WysłanyWysłany: Sro Kwi 13, 2016 10:55
PostTemat postu : 
Odpowiedz z cytatem

Cały czas musi być podłączony.
Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość Powrót do góry
MaGiC.




Dołączył: 21 Sie 2012
Posty: 121
WysłanyWysłany: Sro Kwi 13, 2016 11:26
PostTemat postu : zasilanie
Odpowiedz z cytatem

a czy może to być zwykły akumulator samochodowy?
Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość Powrót do góry
groszki75-73




Dołączył: 21 Maj 2015
Posty: 286
WysłanyWysłany: Sro Kwi 13, 2016 13:36
PostTemat postu : 
Odpowiedz z cytatem

mario1111 napisał:
Cały czas musi być podłączony.

Dziękuję za informację,zapytam jeszcze a się stanie jeśli prądu braknie?
Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość Powrót do góry
mario1111




Dołączył: 24 Sty 2015
Posty: 1480
WysłanyWysłany: Sro Kwi 13, 2016 13:56
PostTemat postu : 
Odpowiedz z cytatem

Masz po locie. :(
Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość Powrót do góry
groszki75-73




Dołączył: 21 Maj 2015
Posty: 286
WysłanyWysłany: Sro Kwi 13, 2016 14:20
PostTemat postu : 
Odpowiedz z cytatem

Oj to mi się nie podoba :)
Ale jeśli odbiło już kilka gołębi to będą miały zaliczony konkurs?(o ile przylecą w odpowiednim czasie)
Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość Powrót do góry
ireneusz-74




Dołączył: 22 Kwi 2010
Posty: 120
WysłanyWysłany: Sro Kwi 13, 2016 16:34
PostTemat postu : 
Odpowiedz z cytatem

będziesz miał zaliczone,czas przylotu się zapisał.Jeśli zabraknie prądu podczas lotu musisz podłączyć pod akumulator i te gołębie które się nie odbiły jeszcze raz przepuścić przez antenę.
Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość Powrót do góry
KUBA22




Dołączył: 29 Sty 2009
Posty: 44
WysłanyWysłany: Sro Kwi 13, 2016 17:23
PostTemat postu : 
Odpowiedz z cytatem

Witam
Jeśli chodzi o podłączenie zegara Vizion to jest możliwość podłączenia równocześnie zasilania z sieci i z akumulatora . W czasie gdy jest to tak podłączone to zegar nie czerpie prądu z akumulatora , lecz tylko z sieci. Można podłączyć akumulator samochodowy pod warunkiem , że jest na 12 V . Do orginalnego przewodu zasilającego zegar z akumulatora można dokupić specjalne krokodylki i korzystać z akumulatora samochodowego.
Pozdrawiam Dobry Lot
Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość Powrót do góry
groszki75-73




Dołączył: 21 Maj 2015
Posty: 286
WysłanyWysłany: Sro Kwi 13, 2016 18:13
PostTemat postu : 
Odpowiedz z cytatem

Dzięki teraz już ogarniam temat pozdrawiam Dobry Lot.
Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość Powrót do góry
Wyświetl posty z ostatnich:    
Zobacz poprzedni temat Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.


Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css