|
 |
Autor |
Wiadomość |
clowse34
|
Wysłany: Pią Mar 08, 2019 12:20
Temat postu : JAK PO PODZIĘKOWANIA TO DO CZĘSTOCHOWY
|
 |
|
6 marca 2019 roku w Domu Związkowym Oddziału Częstochowa ustępujący Zarząd po przekazaniu dokumentacji nowemu Zarządowi myślał, że ktoś z nowego Zarządu powie chociaż DZIĘKUJĘ za włożony wkład pracy. A usłyszeli OD SKARBNIKA obecnego Zarządu Oddziału: WYPAD BO ZARZĄD CHCE PRACOWAĆ. Na tyle było stać nowo powołany Zarząd. Nadmieniam, że ustępujący Zarząd przekazał nowemu auto mercedes z przyczepą i dwoma kabinami, a na koncie SUMA OKOŁO 75 tysięcy złotych! A taki prostak i cham jeszcze obraża ludzi, którzy przez całą kadencję wkładali serce w to co robili. Ludzie głosujący na TAKIEGO PROSTAKA chyba nie mają oczu. Ale może to niedługo potrwa to wymieni się prostaka na człowieka. CIĄG DALSZY NASTĄPI. |
|
|
|
|
 |
marek050
|
Wysłany: Pią Mar 08, 2019 16:37
Temat postu :
|
 |
|
Byłem na Walnym i słyszałem podziękowania nowego Prezesa Oddziału dla ustępującego Zarządu.
Nie bardzo wiem o co chodzi.
Nie dają sobą drygować? |
|
|
|
|
 |
|
|