Autor |
Wiadomość |
CałaPrawda
|
Wysłany: Czw Sty 31, 2019 21:01
Temat postu : Świetny wykład kol Mazepy!
|
 |
|
|
 |
wiarus
|
Wysłany: Pią Lut 01, 2019 8:24
Temat postu :
|
 |
|
Duża wiedza i doświadczenie,od lat biorę od Krzyśka ptaki i aż trudno uwierzyć ale wszystko się sprawdza.Szkoda że nie uczestniczy w rywalizacji MP bo to również dobry zawodnik. |
|
|
|
|
 |
siwy7
|
Wysłany: Pią Lut 01, 2019 8:37
Temat postu :
|
 |
|
Ten Pan mowi o tym co ja robię od lat. Lotowanie w tygodniu pod wiatr w upale itp. Tylko że ja jeszcze lotuje z różnych kierowników i także w jesienii czy zimą. I to są gołębie może nie ma loty w PZHGP , ale wspaniale nadają się na loty na WG , Napewno w RPA przetasowaly by tą czołówkę. |
|
|
|
|
 |
sylwek59
|
Wysłany: Pią Lut 01, 2019 8:39
Temat postu :
|
 |
|
siwy7
Ależ z Ciebie Dyzio-mażyciel...:-) |
|
|
|
|
 |
kslom
|
Wysłany: Pią Lut 01, 2019 10:04
Temat postu :
|
 |
|
Siwy
Fantasto jeden. K Mazepa mówi o lotowaniu a nie o wątpliwym wypuszczaniu.
Rozumiesz różnice? |
|
_________________ Szybuj i wracaj szybko |
|
|
 |
mirek2001
|
Wysłany: Pią Lut 01, 2019 10:47
Temat postu :
|
 |
|
|
 |
CałaPrawda
|
Wysłany: Pią Lut 01, 2019 12:27
Temat postu :
|
 |
|
Kol. Krasowski również imponuje wiedzą oraz swobodą wypowiedzi.
Niech ten chłopiec z Pigebook się uczy!.
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
 |
arti1982arti
|
Wysłany: Pią Lut 01, 2019 14:56
Temat postu :
|
 |
|
Posiadam parkę gołębi od K.Mazepa. |
|
|
|
|
 |
Marek.0305
|
Wysłany: Pią Lut 01, 2019 21:04
Temat postu :
|
 |
|
Siwy7 i jak wygląda zbiórka kasy dla ciebie na wg?bo jestem ciekawy |
|
|
|
|
 |
Marek.0305
|
Wysłany: Pią Lut 01, 2019 21:10
Temat postu :
|
 |
|
Siwy7 mam sprawę do ciebie weź podaj wszystkie nr gołębi które posiadasz i zobaczymy ilu właścicieli się znajdzie |
|
|
|
|
 |
siwy7
|
Wysłany: Sob Lut 02, 2019 7:16
Temat postu :
|
 |
|
Marek.0305 , dla tak dobrych gołębi podanie ich numerów obrączek to tzw. czapa , wyrok dożywocia, gdyby ktoś złapał z hodowców. Ja mam setki kart własności, uzbierało się przez te wszystkie lata budowy szczepu W.W777. |
|
|
|
|
 |
wieslaw.puchalski
|
Wysłany: Sob Lut 02, 2019 8:04
Temat postu : ANIELSKA CIERPLIWOŚĆ
|
 |
|
Szanowni Koledzy.......Szanowny Panie Administratorze....podziw mój dla Pana jest ogromny.Ile trzeba mieć w sobie cierpliwości,spokoju,i stalowych nerwów,by coś takiego tolerować,i z tym się zgadzać,po prostu dawać pozwolenie na szerzenie tu wyjątkowych bzdur i głupot.Przecież te idiotyzmy czyta cały świat.Ilu tu wspaniałych hodowców przestało pisać,bo nie widzą sensu polemizować z kimś wiatrem podszytym,czy zwyczajnie podpizgłym.Proszę o tych opuszczających nasze forum Hodowcach pomyśleć,i zdecydowanie ukrućic te zwyczajne wariacje.Pozdrawiam serdecznie Szanownego Pana,Pana Domowników i Kolegów internautów.Z należytym szacunkiem i poważaniem Wiesław Puchalski z oddziału 0100 Ostrów Wielkopolski. |
|
|
|
|
 |
siwy7
|
Wysłany: Sob Lut 02, 2019 8:41
Temat postu :
|
 |
|
Panie Puchalski ja Pana wpisów nie komentuję, choć niekiedy gorsze głupoty Pan pisze. Nie podoba się to nie czytam i nie komentuję. Co do wyzwisk i obelg w moją stronę, to tylko utwierdza mnie że jest Pan źle wychowany. Z panem to jak z Niesiołowskim , niby katolik a popatrz Pan co wyprawial. |
|
|
|
|
 |
mirek2001
|
Wysłany: Sob Lut 02, 2019 9:21
Temat postu :
|
 |
|
W pełni popieram słowa Kolegi Puchalskiego ,i pytam ILE TO FORUM BĘDZIE TOLEROWAĆ BANALUKI PRZEDSTAWIANE PRZEZ SIWEGO ?.
NIE DOŚC ŻE JEST POŚMIEWISKIEM W POLSCE TO JESZCZE I ŚWIAT ZALEWANY JEST BAJKAMI O SZCZEPIE .
MAM NADZIEJĘ ŻE SZANOWNI MODERATORZY TO NIE LAICY W DZIEDZINIE GOŁĘBIARKI I ZDAJĄ SOBIE DOSKONALE SPRZAWE ILE TRZEBA PRACY ABY WYHODOWAĆ SWÓJ SZCZEP ?
ZDAJE SIĘ ŻE MIELIŚMY NA TYM FORUM NIE REKLAMOWAĆ SPRZEDAŻY GOŁEBI I PREPRATÓW .
CZŁOWIEKU MASZ COŚ DO POWIEDZENIA NAGRAJ FILMIK I WSTAW LINK POPATRZYMY ( tylko nie nagrywaj w lodówce że to zimowe ptaki )........ |
|
_________________ Pozdrawim Dobry lot Mirek ;) |
|
|
 |
ARTURO
|
Wysłany: Sob Lut 02, 2019 12:20
Temat postu : Re: ANIELSKA CIERPLIWOŚĆ
|
 |
|
wieslaw.puchalski napisał: | Szanowni Koledzy.......Szanowny Panie Administratorze....podziw mój dla Pana jest ogromny.Ile trzeba mieć w sobie cierpliwości,spokoju,i stalowych nerwów,by coś takiego tolerować,i z tym się zgadzać,po prostu dawać pozwolenie na szerzenie tu wyjątkowych bzdur i głupot.Przecież te idiotyzmy czyta cały świat.Ilu tu wspaniałych hodowców przestało pisać,bo nie widzą sensu polemizować z kimś wiatrem podszytym,czy zwyczajnie podpizgłym.Proszę o tych opuszczających nasze forum Hodowcach pomyśleć,i zdecydowanie ukrućic te zwyczajne wariacje.Pozdrawiam serdecznie Szanownego Pana,Pana Domowników i Kolegów internautów.Z należytym szacunkiem i poważaniem Wiesław Puchalski z oddziału 0100 Ostrów Wielkopolski. |
Szanowny Kolego Wiesławie dawno nic nie pisałem, ale serce mnie boli jak w temacie wspaniałego hodowcy Krzysztofa Mazepy rozczulacie się nad fantazją Siwego.
Zapewniam każdego, zę gdyby ten gość miał w swojej hodowli przynajmniej jednego gołębia z tej szanującej się hodowli to by wreszcie cieszył się sukcesami w lotach i minęła by mu fantazja.
A Siwemu proponuję lekturę/
http://pzhgp.pl/2018/05/03/konkurs-redakcji-2004-iv-r/
Modera proszę o założenie dodatkowych tematów FANTAZJA I SUPER SPRZEDAWCA i tam umieszczać niektóre wpisy i wtedy nie będzie przepychanek.
Pozdrawiam prawdziwych hodowców i życzę cierpliwości na forum.
Arturo |
|
|
|
|
 |
|