|
 |
Autor |
Wiadomość |
KUBUŚ3613
|
Wysłany: Nie Wrz 09, 2018 19:37
Temat postu : Oddz. Brzozów 0486 do Prezesa Zarządu Oddziału
|
 |
|
Zwracam się do Prezesa Kol. Wojciecha Chrapek o wyróżnienie Hodowcy Grzegorza Fil
członka waszego oddziału który w bardzo koleżeński sposób zaopiekował się moim gołąbkiem który w katastrofalnym locie trafił do jego goł≥ębnika w którym znalazł super opiekę i przy operatywności Kol. Grzegorza trafił do mnie do oddziału Brzesko 0314
zorganizowanym transportem jadącym na lot Sośnicowice Kolegów z Oddz. Krosno dostarczono mi go w umówionym miejscu po trasie. Gołąbka odebrałem i jestem pełen podziwu postawy Fair Play waszego Kolegi bardzo dziękuję Koledze Grzegorzowi Fil
za Koleżeńską postawę. Bardzo Proszę Kol. Prezesa Oddziału Kol.Wojciecha o podziękowanie i wyróżnienie czynu swojego Hodowcy
Z wyrazami Szacunku
Sekretarz Oddziału Brzesko 0314
Józef Kawa |
|
|
|
|
 |
kslom
|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2018 7:27
Temat postu :
|
 |
|
Proszę...można!!!
Normalnie, tak po ludzku przedzwonić...poinformować i pomóc.
Takiej postawy potrzebujemy a nie "chytrego liska" i "po co mi to potrzebne".
Pozdrawiam Kolegę Grzegorza oraz Kolegę Józefa. Pierwszego za godna postawę, drugiego ze prezentowanie wzorców jakich Nam jest potrzeba. |
|
_________________ Szybuj i wracaj szybko |
|
|
 |
|
|